Nieuws

Website Veronica Totaal TV geheel vernieuwd!

Het nieuwe en verbeterde TotaalTV.nl is deze week live gegaan en sluit nog beter aan bij de wensen van de ge´nteresseerde kijker. Het is vanaf nu mogelijk om bij binnenkomst direct de gewenste manier van ontvangst en aanbieder te selecteren. Hierop wordt elk deel van de site persoonlijk afgestemd zodat onze bezoekers nog sneller de door hun gewenste informatie vinden.

Krijg je bijvoorbeeld via de schotel je televisiesignaal binnen, dan wordt totaaltv.nl met één knop volledig op satellietinformatie aangepast. Frequenties, achtergrondinformatie, FAQ, tests en uiteraard actueel nieuws zijn dan allen overzichtelijk bij elkaar te vinden. En natuurlijk ontbreekt ook de online televisiegids niet die een aanvulling is op de méér dan 100 zenders die in het tweewekelijkse blad zijn te vinden.

Ook bij specials worden artikelen en achtergronden nu gebundeld waardoor veel gebruikte begrippen in de digitale wereld toegankelijker moeten worden. Actueel nieuws wordt als vanouds vrijwel dagelijks mede verzorgd door VisserConcepts en is ingedeeld in de rubrieken Satelliet, IPTV, Digitale kabel en Digitenne. Het bedrijf Satdesign was verantwoordelijk voor het volledig technisch aanpassen van de site aan het nieuwe grafische ontwerp. 
07-05-2009

« Terug
Algemene voorwaardeninfo@visserconcepts.nl