Nieuws

Totaal TV vervangt TVSatellite

02-01-2008 - Met ingang van het nieuwe jaar zijn het blad en de website TV Satellite verleden tijd. Eigenaar Veronica Uitgeverij heeft besloten tot deze vernieuwing om meer lezers te krijgen en daarom een breder publiek aan te spreken. Immers was het blad met deze naam vooral ook gericht op de digitale satellietkijkers. Dit is ook lange tijd hét grootste digitale platform geweest in ons land. Met het verdwijnen van TVSatellite komt wel een einde aan de geschiedenis van een exclusief satellietblad, dat de opvolger was van Free Satellite Watcher toen Veronica Uitgeverij dit in 1998 overnam.
 
02-01-2008- Met ingang van het nieuwe jaar zijn het blad en de website TV Satellite verleden tijd. Eigenaar Veronica Uitgeverij heeft besloten tot deze vernieuwing om meer lezers te krijgen en daarom een breder publiek aan te spreken. Immers was het blad met deze naam vooral ook gericht op de digitale satellietkijkers. Dit is ook lange tijd hét grootste digitale platform geweest in ons land. Met het verdwijnen van TVSatellite komt wel een einde aan de geschiedenis van een exclusief satellietblad, dat de opvolger was van Free Satellite Watcher toen Veronica Uitgeverij dit in 1998 overnam.

Intussen spelen IPTV, digitale kabeltelevisie, al dan niet via glasvezel-aanbieders, en digitale ethertelevisie (Digitenne) een grote rol in het televisielandschap. Totaal TV zal overigens de nadruk blijven leggen op satelliet-ontvangst omdat dit nog altijd de meeste mogelijkheden biedt. Aan alle andere kijkers wordt echter meer aandacht geschonken met ook meer programma-info. De oude website www.tvsatellite.nl is met ingang van vandaag ook vervangen door www.totaaltv.nl.

Op Totaaltv.nl is veel informatie te vinden over digitale televisie via alle netwerken. Er is een uitgebreide database met zenderprofielen, een zoekmogelijkheid voor frequenties van satellietzenders en radio. Verder zullen tests van allerhande apparatuur, dagelijks digitaal gerelateerd nieuws en achtergrondinformatie er te vinden zijn. De website is overigens, net als deze site, ontworpen door Satdesign. (JHV)

02-01-2008

« Terug
Algemene voorwaardeninfo@visserconcepts.nl